cropped kilkis

Ανακύκλωση χαρτιού στο σχολείο μας

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Διάφορες

Με κεντρικό σύνθημα "Για πιο καθαρό σχολείο" μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας υπό τις οδηγίες της καθηγήτριας κ. Διαμαντίδου Βικτωρίας, μάζεψαν πάνω από 3 τόνους χαρτιού σε μια προσπάθεια καλλιέργειας περιβαλλοντικής συνείδησης αλλά και οικονομικής ενίσχυσης του σχολείου.

anakiklosi

 

 

 

 

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Επίσκεψη στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Διάφορες

photo1

Στις 02/05/2018, η Β τάξη του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας καθώς και τα τμήματα Γ Βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών Εργαστηρίων και Γ Βρεφονηπιοκόμων επισκεφθήκαν το Μουσείο Φωτογραφίας στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου και απολαύσανε τα εκθέματα Ελλήνων και ξένων φωτογράφων με θέμα τις αυτοπροσωπογραφίες. Συνοδοί καθηγήτριες, οι κυρίες, Κραστάνα Μ, Λεύκου Ε και Μαρβάκη Ε.

Σκοπός της επίσκεψής ήταν το "άνοιγμα" του σχολείου ως ζωντανού οργανισμού προς την κοινωνία των Τεχνών και του Πολιτισμού, ως Παιδαγωγική αντιπρόταση και στάση στην σύγχρονη υποκουλτούρα με κύριους άξονες:

  • την απόκτηση υψηλών αισθητικών εμπειριών,
  • την κατανόηση της πραγματικής λειτουργίας της Τέχνης ως μέσο έκφρασης, παραγωγής και διάχυσης κοινωνικών μηνυμάτω,
  • την ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα Τέχνης και Πολιτισμού.

photo2

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Το σχολείο μας στο 1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Διάφορες

nea arxi2mi

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες 03/05/2018 το 1ο Φεστιβάλ Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην πλατεία Ειρήνης, στο Κιλκίς. Μαθητές και καθηγητές από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς, το 2ο ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς και το Ε.Κ. Κιλκίς ενημέρωσαν τους επισκέπτες για τον νεοσύστατο θεσμό της μαθητείας και παρουσίασαν τμήματα της δουλειάς τους αποσπάζοντας τα εύσημα από τους δημότες της πόλης μας.

Παρά την κούραση όλων, τα κολακευτικά λόγια των διερχομένων γέμισαν χαρά τους συμμετέχοντες. Ευχόμαστε η προσπάθεια αυτή να έχει και συνέχεια την επόμενη χρονιά!!!

Συγχαρητήρια σε όλους!!!

 1oFestival

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 31 επισκέπτες και κανένα μέλος