cropped kilkis

Ευχές για το νέο έτος

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Νέα του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας εύχεται στα παιδιά μας, στους εκπαιδευτικούς μας, στους γονείς και κηδεμόνες και σε όλον τον κόσμο

 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

Η νέα χρονιά να είναι πέρασμα στην αγάπη, στην ειρήνη, στην ελπίδα και στην αισιοδοξία για ένα καλύτερο, φωτεινότερο και δημιουργικό μέλλον, γεμάτο υγεία και πολλές χαρές.

Ευχόμαστε η πορεία όλων μας μέχρι το καλοκαίρι να είναι εποικοδομητική και επιτυχημένη, τα παιδιά μας να είναι χαρούμενα, να μην σταματήσουν να ελπίζουν και να προσπαθούν, οι εκπαιδευτικοί μας να συνεχίσουν να έχουν έμπνευση και όρεξη και το σχολείο μας να είναι ένα καθαρό ασφαλές σχολείο.

Καλή χρονιά...

 

Άγιος Παΐσιος:

Η ευχή μας για χρόνια πολλά σε κάποιον να συμπληρώνεται καί με το "ευάρεστα στο Θεό"

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Καλωσόρισμα στον Σύλλογο

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Νέα του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες των μαθητών του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς, το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, σας καλωσορίζει στο σχολείο μας για τη σχολική χρονιά 2015-2016.

Οι ευχές όλων μας για καλή πρόοδο και υγεία να συνοδεύουν όλη την χρονιά τα παιδιά και τις οικογένειες μας.

Η σχολική χρονιά ξεκίνησε δείχνοντας να είναι πολύ δύσκολη και με ποικίλα προβλήματα. Στους δύσκολους αυτούς καιρούς υπάρχει η ανάγκη για στενή συνεργασία, ενότητα και αλληλοβοήθεια. Είμαστε δίπλα στα παιδιά μας και συμμεριζόμαστε την αγωνία τους, αφιερώνοντας χρόνο και υπομονή , διάθεση και κόπο γνωρίζοντας πρώτοι εμείς ότι το δύσκολο ταξίδι που έχει ήδη αρχίσει για αυτά, χρειάζεται συνοδοιπόρους και συμπαραστάτες.

Έχουμε ένα καλό σχολείο με καλούς καθηγητές που υποστηρίζουν και ενισχύουν την προσπάθεια των παιδιών μας. Η συνεργασία τους είναι οδηγός προς όφελος των παιδιών και υπόσχεση για ένα ακόμα καλύτερο σχολείο με αξιόλογους μαθητές και σωστούς ανθρώπους στους αβέβαιους καιρούς που διανύουμε.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων συνεργάζεται και θα συνεργάζεται στενά με την Διεύθυνση του σχολείου και τους καθηγητές για ένα σωστό περιβάλλον εργασίας και μάθησης, βοηθώντας ο ένας τον άλλον, πετυχαίνοντας έτσι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας.

Είμαστε στην διάθεση όλων των γονέων για να συζητήσουμε, να αφουγκραστούμε και να προσπαθήσουμε να είμαστε παρόντες σε κάθε προσπάθεια προς το καλύτερο, προσδοκώντας ταυτόχρονα την γονική συμμετοχή και ανταπόκρισή σας.

Στόχος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων είναι να ακουστεί κάθε άποψη για τα θέματα του σχολείου μας εγκαινιάζοντας αυτόν τον τρόπο επικοινωνίας δίνοντας την δυνατότητα σε κάθε γονέα να προσεγγίσει τον Σύλλογό μας και να ενημερωθεί για τις δραστηριότητες μας.

« Μπορεί η θάλασσα να είναι φουρτουνιασμένη με μεγάλα κύματα, αλλά ας φτιάξουμε ένα καλό σκαρί κι ας γίνουμε καλοί καπετάνιοι»

Θεόδωρος Κυριακίδης

Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων κ Κηδεμόνων 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 42 επισκέπτες και κανένα μέλος