cropped kilkis

Επίσκεψη στο Γ.Ν. Κιλκίς

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Εργαστήρια Υγείας

on3

Διδακτική επίσκεψη των μαθητών/τριών της Β’ Τάξης του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας  πραγματοποιήθηκε στις 11/4/19 στα πλαίσια του εργαστηριακού μαθήματος «Εργασιακό Περιβάλλον». Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά το εργασιακό περιβάλλον των βοηθών Ιατρικών και Βιολογικών εργαστηρίων, Νοσηλευτών και Βρεφονηπιοκόμων καθώς επισκέφτηκαν  τα νοσηλευτικά τμήματα, τα μικροβιολογικά εργαστήρια και το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν.Κιλκίς αλλά και τους  χώρους του 1ου Βρεφονηπιακού Σταθμού Κιλκίς. 

Η πολύ καλή επικοινωνία με τους λειτουργούς των τριών αυτών επαγγελμάτων υγείας αλλά και η ξενάγηση στους χώρους εργασίας βοήθησαν τους μαθητές/τριες να κατανοήσουν καλύτερα το περιεχόμενο του ρόλου τους με αποτέλεσμα να μπορέσουν πιο συνειδητά να επιλέξουν την ειδικότητα που τους ταιριάζει με την εγγραφή τους στη Γ Τάξη του ΕΠΑΛ.

 

on4

on2

on4

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Διδακτική επίσκεψη στο ΕΚΑΒ Θεσσαλονίκης

Γράφτηκε από τον/την Κέρος Ιωάννης. Posted in Εργαστήρια Υγείας

ekav1

Την Παρασκευή 26-1-18 οι μαθητές Β και Γ Τάξης του Τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας του 1ου ΕΠΑΛ πραγματοποίησαν διδακτική επίσκεψη στο ΕΚΑΒ Θεσ/νικης. Ο υπεύθυνος σε θέματα εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ υποδέχθηκε τους μαθητές και καθηγητές με ιδιαίτερη εγκαρδιότητα. Ακολούθησε ενημέρωση στο αμφιθέατρο του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια ξενάγηση και ιδιαίτερα στο χώρο όπου βρίσκεται το τηλεφωνικό κέντρο. Οι μαθητές είχαν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά το εσωτερικό ασθενοφόρου «μονάδας» και απλού ασθενοφόρου και να γνωρίσουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Καθόλη τη διάρκεια της επίσκεψης οι μαθητές είχαν άψογη συμπεριφορά και ζωηρό ενδιαφέρον, γεγονός που χαροποίησε ιδιαίτερα τους υπευθύνους τους ΕΚΑΒ και τους συνοδούς καθηγητές.

Και επειδή το «τερπόν» έπεται του «ωφελίμου» στον ελεύθερο χρόνο τους οι μαθητές επισκέφτηκαν το εμπορικό κέντρο «Cosmos» απολαμβάνοντας …. Τι άλλο;…. φαγητό και λίγα ψώνια.

Περισσότερο φωτογραφικό υλικό εδώ.

0
0
0
s2sdefault
powered by social2s

Συνδεδεμένοι χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 4 επισκέπτες και κανένα μέλος